A 2021-es esztendő második fele az energiapiaci rally-ról szól(t): történelmi magas árszintek, extrém volatilitás és maximális kiszámíthatatlanság. A Core Energy Services innovatív energiabeszerzési megoldásai segítséget nyújtanak a kiszámíthatatlanságból eredő kockázatok megfelelő kezelésében.

Az idei esztendő gazdasági, politikai és végső soron energiapiaci történései és folyamatai újfent rávilágítottak arra a tényre, hogy az energiabeszerzés során a megfelelő tájékozottság és a körültekintő döntéshozatal kulcsfontosságú. A Core Energy Services megoldásai támaszt és útmutatást nyújtanak partnerei számára e „viharos” piaci helyzetben is: az energia beszerzési eljárások menedzselésétől, az optimális fedezési stratégiák kialakításán keresztül egészen a vállalati energiaigények fedezésének diverzifikálásáig szinte minden területen szakértői segítséget nyújt ügyfelei számára.

Támogatásunkkal partnereink energiaköltségei optimális és tervezhető szinten alakulnak, energiafelhasználásuk pedig hatékonyabbá, zöldebbé válik. Amennyiben az Ön vállalata számára is kihívást jelent az energiabeszerzés kérdése, vagy szeretné megismerni innovatív megoldásainkat a területen, úgy örömmel vesszük érdeklődését elérhetőségeinken.