Core Energy Services

A Nemzetközi Energetikai Tanácsadó

A Core Energy Services küldetése, hogy egyfajta iránytűként segítséget nyújtson az üzleti vállalkozások számára eligazodni az energia menedzsment egyre komplexebb világában.

Cégünk innovatív, ügyfelei igényeire szabott költségcsökkentést célzó megoldásokat kínál, legyen szó beszerzésről, kockázatmenedzsmentről, megújuló energiáról, energia-hatékonyságról, számla menedzsmentről, vagy bármely az energia hasznosítását érintő területről. Egyedi szolgáltatásainkat Európa szerte többszáz vállalat veszi igénybe.

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy a hazai piacon a már megszokott energia beszerzési lehetőségekhez képest olyan szélesebb spektrumú, egyedi igényekre szabott megoldásoptimumot kínáljunk ügyfeleink számára, amely lehetővé teszi, hogy kimagasló eredményeket érjenek el, mindezt kontrollált, előre definiált kockázati szinteken teljesítve.

Alapítóink és munkatársainak sokéves nemzetközi tapasztalata és szakértelme nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fejlettebb energiapiacokon megvalósuló trendek figyelembevételével folyamatosan fejleszteni tudjuk szolgáltatásainkat és termékeinket, ezáltal biztosítva ügyfeleink számára, hogy nem csupán hazai, de nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő szakmai támogatásban részesüljenek.