A 2021-es évtől bevezetett energiahatékonysági kötelezetti rendszer (EKR) az összes hazai energiafelhasználó szervezet működését érinti. Társaságunk segít eligazodni a szabályozás útvesztőjében és komplex, minden energiafelhasználási területet érintő megoldást kínálni a megfelelés

Amennyiben az Ön vállalata számára fontos a környezettudatosság, egyúttal szeretnének megfelelni az EKR tv. által támasztott kritériumoknak, úgy kérje szakértő kollégáink megkeresését. A Core Energy Services Kft. testre szabott, optimális megoldási javaslatokkal és teljes körű projekt menedzsmenttel áll rendelkezésére az EKR projektek felmérése, tervezése és megvalósítása kapcsán:

  • energetikai felmérés, infrastruktúra analízis (megtakarítási potenciál és megoldási lehetőségek meghatározása)
  • energetikai infrastruktúra fejlesztése (pl. világításkorszerűsítés, alternatív fűtési/hűtési rendszerek, kompresszorok korszerűsítése stb.)
  • energetikai megtakarítások auditálása
  • villamos energia és földgáz beszerzés EKR törvényhez harmonizálása
  • jogi tanácsadás (pl. EKR kötelezettség kereskedői áthárítása kapcsán)

 

Ha szeretné tudni, hogy az EKR tv. hogyan hat majd az Ön cégének életére ill. a törvényi megfelelést elősegítő megoldásainkról tájékozódna, úgy kérem forduljon hozzánk bizalommal a levelünkben szereplő elérhetőségeink valamelyikén!