• Bordy László
  Bordy LászlóAlapító, Ügyvezető igazgató

  Bordy László alapítója és ügyvezető igazgatója a Core Energy Services Kft.-nek.

  Az utóbbi 15 évben nemzetközi nagyvállalatoknak segített az energia beszerzéssel kapcsolatos célkitűzéseik megvalósításában Európa legtöbb országában. Vezetői képességei, innovatív gondolkodása, valamint széles körű szakmai tapasztalata hozzájárult számos világcég energia beszerzési folyamatának illetve jövedelmezőségének  nagyfokú javulásához.

  A Core Energy-t megelőzően, 2003-ban csatlakozott egy nemzetközi energia tanácsadó céghez, az Encore International-hez, amely nagyfogyasztóknak kínált piacvezető megoldásokat. László nagyban hozzájárult ennek a vállalkozásnak a sikeres növekedéséhez, ami később Nagy-Britannia egyik legnagyobb tanácsadó cégévé nőtte ki magát.

  A cég sikeres eladását követően 2010-től az M&C Energy Group-nál, majd 2012-től a Schneider Electric-nél folytatta sikeres pályafutását.

 • Mark Dickinson
   Mark DickinsonTársalapító, Elnökségi tag

   Mark társalapító és  Elnökségi tagként van jelen  a Core Energy-ben.

   Mark egy tapasztalt energia szakértő több mint 20 éves tapasztalattal a globális energia nagykereskedelmi, kiskereskedelmi és tanácsadói világában. Mint az energia kockázatmenedzsment egyik elismert alkotójaként, Mark a London Business School intézményében szerezte meg 1998-ban MSc-jét, pénzügyi szakirányon, valamint elnyerte a tekintélyes „Év vállalkozója 2012” kitüntetést a londoni Business School végzett hallgatói közül.

   A Core Energy előtt, Mark 2001-ben alapította meg az Encore International-t, létrehozva egy energia szolgáltatási üzletágat, amely a nagyvállalatok energiaköltségeinek ároptimalizálására specializálódott. 2010-ben sikeresen eladta a céget az M&C Energy Group-nak, ahol ezt követően a vezérigazgatói szerepet töltötte be. A vállalatot mind organikusan, mind pedig akvizíciók révén átalakította egy olyan globális platformmá, amely több mint 1,000 nagyvállalatot szolgált ki, együttesen több mint $12 milliárd dollár értékű energia portfólióval. Végezetül az M&C 2012-ben eladta a Schneider Electricnek.

   FÜGGETLEN ENERGIA BESZERZÉS, MENEDZSMENT ÉS TANÁCSADÁS ÜZLETI ÉS IPARI FOGYASZTÓK RÉSZÉRE EGYARÁNT.

   További információkért lépjen velünk kapcsolatba.