A Core Energy bemutatása

A Core Energy nagymértékben javítja az üzleti vállalkozások és nagyvállalatok energia beszerzési folyamatait és nyereségességét. Európa szerte számos nagyvállalat energia beszerzője vette igénybe a Core Energy vezetőségének és munkatársainak tapasztalatát az utóbbi 20 évben.

Cégünk innovatív, ügyfelei igényeire szabott megoldásokat kínál az energia költségcsökkentés számos területén, legyen az beszerzés, elszámolás, energiahatékonyság, megújuló energia és számos egyéb szolgáltatás.

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy a hazai piacon a már megszokott energia beszerzési lehetőségekhez képest, egy szélesebb spektrumú megoldáshalmazt kínáljunk ügyfeleink számára, amely lehetővé teszi, hogy kimagasló eredményeket érjenek el, mindezt lényegesen alacsonyabb kockázatokkal kísérve.

Alapítóink és munkatársainak sokéves nemzetközi tapasztalata és szakértelme nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fejlettebb energiapiacokon megvalósuló trendek figyelembevételével folyamatosan fejleszteni tudjuk szolgáltatásainkat és termékeinket, ezáltal biztosítva ügyfeleink számára, hogy nemcsak hazai, de nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő szakmai támogatásban részesüljenek.

Küldetésünk

Küldetésünk

A hazai és regionális üzleti és ipari fogyasztóknak segíteni energia beszerzési folyamataik fejlesztésében, valamint hozzájárulni profitabilitásuk és versenyképességük nagyfokú növeléséhez.

Amiben jók vagyunk

Amiben jók vagyunk

Kreatív, innovatív és fenntartható megoldások kidolgozása egy folyamatosan változó piaci környezetben.

Értékeink

Értékeink

Megbízhatóság, becsületesség, együtt gondolkodás.

 FÜGGETLEN ENERGIA BESZERZÉS, MENEDZSMENT ÉS TANÁCSADÁS ÜZLETI ÉS IPARI FOGYASZTÓK RÉSZÉRE EGYARÁNT.

 További információkért lépjen velünk kapcsolatba.