Energia beszerzés nagyvállalati fogyasztóknakEnergia beszerzés nagyvállalati fogyasztóknak

A Core Energy számos beszerzési megoldást kínál nagyfogyasztó ügyfeleinek, ezek mindegyike nagymértékben csökkentheti energiaköltségét illetve a beszerzéssel összefüggésben álló árkockázatot.

A Core Energy alapítói az alább részletezett FLEXLight és FLEXPro beszerzési megoldásokat az elmúlt 15 évben sikeresen bevezették több száz nagyfogyasztó esetében Európa számos országában.

Beszerző partnereink számos előnyt élveznek ezen konstrukciók alkalmazásával, mint a hosszú távú költségkontroll, nagyfokú átláthatóság, alacsonyabb kockázat és alacsonyabb árak, a vállalat felső vezetése által jóváhagyott beszerzési politika, folyamatos szakértői támogatás.

BESZERZÉSI STRATÉGIÁK NAGYVÁLLALATI FOGYASZTÓKNAK

FLEXLight
5 GWh – 10 GWh

Vegye meg fogyasztásának
egy részét, amikor
alacsonyak az árak

Nem mindent egy lapra

Vásárolja meg több lépcsőben éves energia szükségletét alacsonyabb kockázat mellett egy kiegyensúlyozott áron

Amikor változnak az árak

Csökkentse kockázatát amikor emelkednek az árak és használja ki egy esetleges áresés adta lehetőségeket

Szakember kezében

Bízza ránk az árak figyelését, vételi lehetőségek jelzését, valamint az ügyletek teljes körű lebonyolítását

FLEXPro
10 GWh felett

Teljes körű ároptimalizálás és kockázati kontroll mind emelkedő, mind csökkenő piaci környezetben

Minden irányra felkészülve

Csökkentse piaci kitettségét amikor emelkednek az árak, kövesse a piacot, amikor áresés következik be

Alacsonyabb kockázat, magasabb megtérülés

A Flex Proval maximálisan kihasználhatja a piac ármozgását és minimálisra is csökkentheti energia költségeit

Folyamatos monitoring

Szakembereink napi szinten figyelik az árak alakulását és a meghatározott paramétereken belül aktívan kezelik portfólióját

FLEXLight és FLEXPro

Számos vállalat számára a fix áras szerződés ugyanannyi kockázatot jelent, mint egy rugalmas áras konstrukció. A kettő közötti megfelelő egyensúly létrehozása lényeges, hogy kontroll alatt tartsa az ár, illetve a versenytárs kockázatot.

A Core Energy számos, innovatív termék konstrukciót dolgozott ki, ezek mindegyike az Ön egyedi kockázati hajlandóságára illetve stratégiai célkitűzéseire van szabva. Ezekkel a módszerekkel, Ön több lépésben vásárolja meg energia fogyasztását,így a végső ár nem egyetlen döntésnek az eredménye, ezáltal egy sokkal kiegyensúlyozottabb portfóliót teremtve.

A rugalmas beszerzési megoldásaink lehetővé teszik, hogy előnyére fordítsa a nagykereskedelmi árak folyamatos változását, melyet egy fix áras szerződéses konstrukció nem tud lekövetni. Nagyobb energia felhasználással rendelkező vállalatoknak ugyanakkor segíteni tudunk abban is, hogy hatékonyan használják ki a piac ármozgását és hasznot húzzanak az árak emelkedéséből, illetve csökkenéséből egyaránt. Célunk, hogy ezáltal maximalizáljuk energia szerződésének rugalmasságát és minimalizáljuk költségeit.

A FLEXLight és FLEXPro, rugalmas beszerzést támogató ellátási szerződéstípusok, teljesen egyedi konstrukciók, melyek a Core Energy szellemi tulajdonát képezik. Azon ügyfeleink, akik a FLEXLight vagy FLEXPro beszerzési stratégiák egyikét választják, egy teljesen egyedi és személyre szabott stratégiai tervben részesülnek, mely biztosítja, hogy a beszerzési folyamat minden lépése összhangban legyen vállalata üzleti politikájával, illetve világosan követhető legyen egy részletes és transzparens pozíciós riport használatával.

A FLEXLight és FLEXPro beszerzési stratégiák kimagasló előnyökkel járhatnak, úgy mint megnövekedett átláthatóság, alacsonyabb kereskedői marzsok, hatékonyabb beszerzési időzítés, csökkentett kockázati prémiumok és a nagykereskedelmi árszintek nyomon követése, csak néhány a sok közül.

Végezetül elmondható, hogy a FLEXLight és FLEXPro stratégiákat alkalmazó vállalkozások jelentősen alacsonyabb kockázatvállalás mellett, átlagosan 10-30%-k többlet megtakarítást realizálnak egy fix áras beszerzési stratégiával összehasonlítva.

 FÜGGETLEN ENERGIA BESZERZÉS, MENEDZSMENT ÉS TANÁCSADÁS
ÜZLETI ÉS IPARI FOGYASZTÓK RÉSZÉRE EGYARÁNT.

 További információkért lépjen velünk kapcsolatba.