Villamos áram és földgáz beszerzés

Új energia szerződése 4 egyszerű lépésben

Több ideje marad vállalkozásával foglalkozni, ha ránk bízza energiaszerződését!

1. lépés: Számla ellenőrzés

Leellenőrizzük a számláját és jelezzük, ha többet fizet a kelleténél…valamint visszamenőlegesen érvényesítjük érdekeit kereskedőjénél.

2. lépés: Árak

Szakértőink megversenyeztetik a piacot, és megtalálják az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb ajánlatot, ami jelentheti jelenlegi szerződésének újratárgyalását kedvezőbb feltételekkel, vagy egy új kereskedőhöz történő átszerződést.

3. lépés: Kereskedőváltás

Amennyiben kereskedőt vált, mi elintézzük Ön helyett a folyamatot, és átvállaljuk az összes adminisztratív teendőt.

4. lépés: Kapcsolattartás

Ez a legfontosabb az összes közül. Core Energy ügyfélként Ön ügyfélszolgálatunk előnyeit is élvezi. Függetlenül attól, hogy mennyire kicsi vagy nagy a vállalkozása, pillanatok alatt tud beszélni szakértő munkatársainkkal szerződésével kapcsolatosan felmerülő bármilyen kérdésben.  Mi folyamatosan figyeljük a piacok és árak alakulását, és felhívjuk figyelmét az újabb lehetőségekre, ha azt tapasztaljuk, hogy a piaci alakulások új lehetőségeket tartogatnak az Ön számára.

SZERZŐDÉSFAJTÁK ÜZLETI FOGYASZTÓKNAK

Független és kizárólag szakmai alapokra helyezett tanácsadást nyújtunk
a legoptimálisabb szerződés típusának kiválasztásában.

Fix ár

Amennyiben a teljes
költségkontroll a legfőbb cél.

Költségbiztonság

Szerződésének teljes időtartamára változatlan árat fizet. Nincsenek félrevezető kedvezmények, rejtett költségek, ármódosítások.

Egyedi feltételek

Kereskedőkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek egyedi ellátási szerződéses feltételeket kínáljanak fel, amelyek lényegesen kedvezőbbek, mint a megszokott feltételek.

Pontos időzítés

A fix áras szerződések esetében kiemelkedően fontos a szerződés megkötésének időzítése, hisz az ár 90%-a ezen múlik. Piacfigyelő szolgáltatásunkkal Ön nem marad le semmiről.

Csökkenő fix ár

Frissítse szerződéses árát amikor
a nagykereskedelmi árak kedvezőbb szintre
esnek, és spóroljon meg több pénzt.

Húzzon hasznot a csökkenő árakból

Jelezzük Önnek, amikor a piaci árak alacsonyabb szintre estek, mint amikor szerződését megkötötte és Ön azonnal áttérhet egy kedvezőbb árra. Sőt, ezt az új árat további 12 hónapra is megkapja!

Az Ön szerződéses ára nem emelkedhet

Az Ön szerződéses ára a piaci árak emelkedésével nem fog emelkedni, így teljes védettséget élvez.

Teljes körű ügyfélmenedzsment

Soha nem fog kimaradni a következő lehetőségből. Munkatársaink napi rendszerességgel figyelik az árak alakulását és folyamatos kapcsolatban állnak a kereskedőkkel.

Miért érdemes a Core Energy-t megbízni energiaszerződésének versenyeztetésével?

  • 2016-ban több mint 200 millió kWh áramot, valamint több mint 250 millió kWh földgázt versenyeztetünk, ezáltal lényegesen kedvezőbb árakat tudunk elérni a kereskedőknél
  • Napi szinten figyeljük az árak alakulását így javaslatot tudunk tenni, hogy mikor érdemes megkötnie új szerződését
  • Innovatív termékeket fejlesztünk, amelyek egyediek a piacon
  • Odafigyelünk a szerződések apró betűs részére, rajtunk keresztül nem fogja meglepetés érni a szerződés ideje alatt illetve a végén sem
  • Átvállaljuk a teljes versenyeztetési folyamatot és 48 órán belül egy teljes képpel tudunk szolgálni az összes elérhető ajánlatról, míg ez idő alatt Ön vállalkozásának fontos teendőire összpontosíthat
  • Mi a hosszú távú együttműködésben hiszünk, ezért mindig a kiválóságra törekszünk ügyfeleink kiszolgálásában

Fix Ár

Túl magas az energia számlája? Válassza ki a legjobb ajánlatot és csökkentse villamos áram, illetve földgáz költségeit!

A legtöbb hazai kisvállalkozás jelen pillanatban is jelentősen többet fizet az energia fogyasztásért, mint amennyi indokolt lenne. Függetlenül attól, hogy mire is használja az energiát, a magas költségek nagyban akadályozhatják vállalkozásának versenyképességét. A legjobb módszer energiaköltségének csökkentésére az, ha egy szakértő partnert választ és bízza meg ezen ügyek intézésével!

A Core Energy 20 éves hazai és nemzetközi szakmai tapasztalatával segít Önnek költségeinek teljes körű optimalizálásában!

Core Energy = Kedvezőbb árak, kedvezőbb feltételek

Beszerzési szakértőink napi rendszerességgel kérnek be ajánlatokat számos, megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtó kereskedőtől. A kapott árak a mennyiségek csoportosításából kifolyólag jellemzően lényegesen kedvezőbbek, mint egyéni beszerzés útján, így Ön nagyobb megtakarítást érhet el.

Az árak mellett az egyéb kereskedelmi feltételekre is kiemelt figyelmet fordítunk annak érdekében, hogy az ellátási ideje alatt az Ön cégét ne érjék kellemetlen meglepetések. Ebből kifolyólag szakértőink számos kereskedővel – a rajtunk keresztül szerződő ügyfelek részére – egyedi, kedvezőbb feltételeket tartalmazó szerződéseket dolgoztak ki.

A nagykereskedelmi piacon nap mint nap változnak az árak, akár jelentős mértékben is. Ebből kifolyólag kulcsfontosságú szerepet játszik új szerződésének megkötésének időzítése. A Core Energy munkatársai napi szinten, de még az adott napon belül is figyelik a tőzsdei árak alakulását és jelentkeznek Önnél, amikor elérkezettnek látják új szerződésének megkötését. Általánosságban elmondható, hogy egy versenyképes fix árnak körülbelül az 1/10-ed része az, amit versenytárgyalás alatt lejjebb lehet faragni a kereskedők versenyeztetésével. A maradék 90% viszont a megfelelő időzítéstől függ, amit nem szoktak általában figyelembe venni a legtöbb beszerzési folyamat során!

Piacfigyelő szolgáltatásunk keretén belül, cégünk az árak alakulását folyamatosan elemzi és előrejelzéseket készít az árak lehetséges alakulásáról. A használt módszerek segítségével (fundamentális és technikai eszközök) egy jól időzített szerződéskötés 1.5-2 Ft/kWh plusz megtakarítást is eredményezhet az Ön számára.

Spóroljon időt, energiát – mi elintézzük Ön helyett

A Core Energy átvállalja Öntől a teljes beszerzési folyamatot, beleértve a kereskedőktől történő ajánlatok bekérését, összehasonlítását, a legjobb ajánlat(ok) részletes ismertetését, illetve az összes adminisztrációs teendőt, ami új szerződésének lebonyolítása során felmerül. Ezáltal Ön nem csak költséget takarít meg, hanem több ideje is marad arra, hogy vállalkozásának fontos ügyeivel foglalkozzon.

Csökkenő Fix Ár

A Csökkenő Fix Ár nagyobb fogyasztással rendelkező vállalatok számára is elérhető. A Csökkenő Fix Ár a Core Energy által fejlesztett teljesen egyedi szerződéses konstrukció, amelyet jelenleg maximum 3.000.000 kWh / éves fogyasztásig tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Számos előnyt biztosít egy hagyományos fix áras szerződéshez képest. Lényege, hogy a  villamos áram ellátási szerződés megkötését követően a szerződött ár tovább csökkenhet, amennyiben a nagykereskedelmi árak kedvező irányba mozdulnak el.

Így az eredetileg szerződött árhoz képest akár további 1-2 Ft/kWh-t is megspórolhat, kockázatok nélkül. Ráadásul az új, csökkentett árat még egy további évre is megkapja kereskedőjétől.

Egy 100.000 kWh-s ügyfél esetében ez akár évi 100-200 ezer forintos plusz megtakarítást jelenthet!

Előnyei röviden összefoglalva:

  • Nagyobb megtakarítási lehetőség – költségei tovább csökkenhetnek, amennyiben esnek az árak
  • Alacsonyabb kockázat – ügyfeleink korábban szerződnek így egy esetleges áremelkedésnek nincsenek kitéve
  • Kiszámíthatóság – az árfrissítés lehetősége minden évben fennáll, így hosszútávon gondolkodhat

Egyszerűség – az árfrissítés és szerződésmódosítás egy rövid és egyszerű folyamat, amelynek ügyintézést a Core Energy átvállalja Öntől.

 FÜGGETLEN ENERGIA BESZERZÉS, MENEDZSMENT ÉS TANÁCSADÁS
ÜZLETI ÉS IPARI FOGYASZTÓK RÉSZÉRE EGYARÁNT.

 További információkért lépjen velünk kapcsolatba.